Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

The Tiger Lillies

The Tiger Lillies

The Tiger Lillies

Tider

  • Lørdag 10. desember 2011, fra 20:00

Etter den heftige konserten hos oss i 2007 har vi fått mange henvendelser om å få det bisarre bandet Tiger Lillies tilbake. Nå kommer de!
Kort fortalt er The Tiger Lillies et helt unikt tremannsband fra London. Vokalisten, Martyn Jaques synger med en vakker kastratstemme han har trent opp for operasang. Med sitt trekkspill akkopagneres han av trommisen Adrian Huge og bassisten Adrian Stout som tidvis lever sitt eget liv på scenen.
Musikken blir en blanding av sigøynermusikk, opera og hete franske kjærlighetsviser., og kan egentlig ikke plasseres i noen spesiell sjanger. Her får du rå følelser enten de synger om prostituerte, ulykkelig kjærlighet eller livets tapere.
Sitat fra Fredrik Rütter (TB) da han ga konserten strålende anmeldelser sist de besøkte oss, i 2007:
Gruppen balanserer på en knivsegg mellom humor og dyp tragedie, og de behersker sine virkemidler fullt ut. Fansen fikk definitivt sitt,og vi som ikke helt visste hva slags opplevelser vi gikk til denne kvelden, fikk utvidet horisonten betraktelig. Som sagt litt av en pangåpning på høstsesongen, og det skal virkelig noe til å følge opp dette.
Foto: Mark Holtusen

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.