Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Matoma

Matoma

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Tirsdag 5. juli 2016, fra 16:00

Billetter

Nettkjøp

Alle: 405,-

Vi er stolte av å presentere en av verdens heteste Dj og musikkprodusenter i Foynhagen tirsdag 5 juli. Dette er den første av flere tirsdager i serien Tropical Tuesday hos oss til sommeren. Foynhagen gjøres om til Norges største utendørs nattklubb med stor dj produksjon på hovedscenen. Etter konserten fortsetter festen på The Sense og i Foynhagen.

Matoma leverte en fantastisk kveld hos oss ifjor og vi gleder oss stort til å få han tilbake.

OBS: Mandag 8 februar legges billettene ut og vi har 200 early bird billetter til rabattert pris. Arrangementet var helt utsolgt ifjor og vi forventer stor pågang på billetter. Derfor anbefaler vi å være tidlig ute med å kjøpe billett.

Matoma:
Matoma, en 24 år gammel DJ og produsent. Med en fersk bachelorgrad i musikkteknologi, innehaver av et pianotalent av de sjeldne, og en stigende DJ- og produsent-karriere, handler livet hans stort sett om musikk relatert til house-sjangeren. Matoma er et hardtarbeidende talent med en teft for fengende melodier og produksjoner av høy kvalitet. Hans kjærlighet for ekstraordinære vokal-talenter og fengende tekster har ført ham til en verden av remixing, og lager en helt ny stemning på eksisterende hitlåter.

Hans musikk herjer hitlistene og spilles på alle radiokanaler i inn og utland. Tirsdag 5 .juli kan du oppleve verdensartisten i Foynhagen under tak på Tønsberg Brygge!

Info:
Dørene åpner: 16.00
Alder: 20 år leg
Early bird: 250 + avg (obs maks 4 per kjøp)
Billettpris: 375 + avg (obs maks 10 per kjøp)
Afterparty: The Sense

Velkommen!

Sted

Foynhagen

Nedre Langgate 18, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.