Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Matoma

Matoma

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Tirsdag 5. juli 2016, fra 16:00

Billetter

Nettkjøp

Alle: 405,-

Vi er stolte av å presentere en av verdens heteste Dj og musikkprodusenter i Foynhagen tirsdag 5 juli. Dette er den første av flere tirsdager i serien Tropical Tuesday hos oss til sommeren. Foynhagen gjøres om til Norges største utendørs nattklubb med stor dj produksjon på hovedscenen. Etter konserten fortsetter festen på The Sense og i Foynhagen.

Matoma leverte en fantastisk kveld hos oss ifjor og vi gleder oss stort til å få han tilbake.

OBS: Mandag 8 februar legges billettene ut og vi har 200 early bird billetter til rabattert pris. Arrangementet var helt utsolgt ifjor og vi forventer stor pågang på billetter. Derfor anbefaler vi å være tidlig ute med å kjøpe billett.

Matoma:
Matoma, en 24 år gammel DJ og produsent. Med en fersk bachelorgrad i musikkteknologi, innehaver av et pianotalent av de sjeldne, og en stigende DJ- og produsent-karriere, handler livet hans stort sett om musikk relatert til house-sjangeren. Matoma er et hardtarbeidende talent med en teft for fengende melodier og produksjoner av høy kvalitet. Hans kjærlighet for ekstraordinære vokal-talenter og fengende tekster har ført ham til en verden av remixing, og lager en helt ny stemning på eksisterende hitlåter.

Hans musikk herjer hitlistene og spilles på alle radiokanaler i inn og utland. Tirsdag 5 .juli kan du oppleve verdensartisten i Foynhagen under tak på Tønsberg Brygge!

Info:
Dørene åpner: 16.00
Alder: 20 år leg
Early bird: 250 + avg (obs maks 4 per kjøp)
Billettpris: 375 + avg (obs maks 10 per kjøp)
Afterparty: The Sense

Velkommen!

Sted

Foynhagen

Nedre Langgate 18, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.