Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Untime releasefest i Tønsberg + Timeworn & Machete

Untime releasefest i Tønsberg + Timeworn & Machete

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 3. februar 2018, fra 19:00

LØRDAG 3/2 – Untime 150,-
Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det. Og det er ikke hver dag et band platedebuterer etter over tyve år sammen, med samme besetning som da de fikk sin spede start i hjembyen Tønsberg.

Når man skal beskrive Untime, så går tankene til en mutant, der 90-tallets groovetunge metal har blitt blandet med den mer utforskende innstillingen som preget sjangeren på 2000-tallet. Resultatet er skremmende, med et potensiale for total dominans.

Til tross for at diskografien er tynn, er ikke bandets historie like anorektisk. Med oppvarmingsjobber for bybrødrene i Seigmen som et definitivt høydepunkt, har Untime spilt på en rekke festivaler og konserter.

Medlemmene har også brukt tiden godt i andre prosjekter, deriblant Trollfest, Ampmandens Døtre og Fräulein.

Den selvtitulertede debuten har blitt en imponerende affære. En dundrende riffmaskin som glede de fleste som liker aggressive gitarer, massive trommer og en overveldende intensitet.

Så forbered deg på at Untime vil legge verden under sine føtter i 2018. Det er faen meg på tide.

https://www.facebook.com/untimeband/

Timeworn:
A sturdy mix of riffs, dissonance of melody coupled with lyrical themes ranging from Lovecraft to Buckaroo Banzai all stirred up in one big cauldron of heavy delights

Machete:
"Den hissige crustpunk/hardcore sounden deira kan minne om band à la Trash Talk men fell også i smak for thrashmetal-fans, noko eg sjølv kan bekrefte. Majoriteten av materialet her består stort sett av blytung gitar og høgtempo galopptrommer, noko som sjeldan slår feil" Evig Lyttar

Sted

Gamle TOTAL

Stoltenbergs gate 46, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Stoltenbergs gate 46, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.