Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Plateaktuelle Einar Flaa

Skaperverkets kulturkafé: Plateaktuelle Einar Flaa

Tider

  • Fredag 13. mai 2016, fra 20:00

Til Fretex og Skaperverkets kulkurkafè kommer Einar Flaa med sitt rykende ferske album «Carriage Road» for sin lokale releasekonsert.

«Carriage Road» er et dypt personlig og emosjonelt nakent album. Så å si alle låtene omhandler oppvekst i en eller annen form. På den P1-listede singelen «Hold You» (en duett med Ine Hoem) lengter Flaa tilbake til sin barndoms dal (Melsomvik utenfor Tønsberg), mens han på en låt som «A Younger Version Of Me» tar for seg den sosiale angsten og sjenertheten som preget hans tenår og unge voksenliv.

Sammen med Siri Nilsen synger den naturgeograf-utdannede Flaa om klimaendringer og miljøsak på «Mother Earth», mens lettelsen over at hans unge datters helseproblemer var mindre alvorlige enn fryktet preger det vakre åpningssporet «Lead Me On».

Albumet er spilt inn, produsert og mixet av Bjarne Stensli. Musikere som Nikolai Hængsle Eilertsen, Erland Dalen, Bjarne Gustavsen, Siri Nilsen, Ine Hoem, Christer Knutsen, Cato Salsa og Jørgen Berg Svela har alle medvirket på plata.

Til Skaperverkets kulturkafè kommer han alene og gir en ekte og nær konsert i samarbeid med Fretex og Frelsesarmeens rusomsorg. Kafeen tilbyr enkle retter, kaker, kaffedrikker og mineralvann. Gratis inngang, med mulighet til å gi en gave til Frelsesarmeen.

bit.ly/EinarFlaaCarriageRoad

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.