Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Oliver Hohlbrugger

Oliver Hohlbrugger

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 18. oktober 2017, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Oliver Hohlbrugger er en unik artist og formidler med stor scenepersonlighet som begeistrer publikum med sine stemningsfulle låter, tilstedeværelse og utrykk. Så langt har han spilt et knippe eksklusive konserter utenfor hjembyen til fantastiske anmeldelser.

Oliver Hohlbrugger var et ukjent navn inntil han overrasket stort med sitt debutalbum "The Choirboy" høsten 2016. Et album som ble mottatt med stor entusiasme og lovord blant musikkjennere og publikum. Albumet verserte også på flere av kritikernes «årets beste album-lister» når musikkåret 2016 skulle oppsummeres og han ble nominert i to kategorier til Gaffa prisen som årets nykommer og årets beste album.

Olivers musikalske univers er vanskelig å sette i bås, referansene går ofte til store artister tilbake i tid. Sjangermessig er musikken i retning alternativ pop/rock, med elementer fra både rock noir og orkestral pop, og tanken går fort til artister som Richard Hawley, Nick Cave, Roy Orbison, Lee Hazelwood, John Grant, Father John Misty mm. Musikken er variert med store orkestrale arrangementer avløst av mer upolerte og nedstippa utrykk. I disse ytterpunktene finner du det musikalske universet til Hohlbrugger. Her er sjel og nerve i vakre melodiøse arrrangementer, uforutsigbare vendinger og et gjennomgående tidløst uttrykk.

Med seg har han Eirik Lye, Arthur Berning, Anders Brunvær Hauge, Jens Borge og Espen Kvaløy.

Oliver er i disse dager i gang med nytt album og det er bare å glede seg.

"Hvor har du vært hele mitt liv Oliver? Oliver og band beviser sporenstreks at de bør settes høyt på det norske musikkartet" - Musikknyheter.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.