Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ultra Mega Technobandið Stefán

Ultra Mega Technobandið Stefán

Beddingen : Ultra Mega Technobandið Stefán (ICL)

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010

Om du var en av de relativt få som fikk med seg amerikanske Peachcake på Tårnlunden ifjor, vil du raskt forstå at denne gjengen med unge islendinger er bandet du absolutt ikke skal gå glipp av på Slottsfjell i sommer!

Ultra Mega Technobandið Stefán (UMTBS) er litt av et fenomen på Island. De startet å spille sammen i 2006 da de fortsatt gikk på ungdomskolen, og i løpet av noen ganske få måneder hadde de rukket å spille på islandsk tv og radio og gjort en skandaløs konsert på Iceland Airwaves, som det fortsatt prates om i Reykjavik. Bandet, og da spesielt frontfiguren Sigurður Ásgeir Árnason, har en helt fullstendig over-the-top scenepersonlighet og innlevelse som i løpet av Slottsfjells syvårige historie kun har vært matchet av Beth Ditto, Ola Salo og Stefan Pruett i nevnte Peachcake.

Med en gjeng microkorger og mooger samt bass og trommer har UMTBS lagd et eksplosivt lydbilde full av energi, hysteri og kaos, med like deler punkrock, techno og eurotrance, som du aldri har hørt like!

På Island har UMTBS nå rukket å bli stjerner og i videoen under tatt opp på Iceland Airwaves i 2009 kan du få et innblikk i hvordan en konsert med dem kan utarte seg. Kan vi forvente samme galskap på Tårnlunden 2010?

http://www.myspace.com/umtbs