Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

VAMP sommerkonsert

VAMP sommerkonsert

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 16. juli 2017, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

VAMP kommer igjen tilbake til Engø Gård denne sommeren på søndag 16. juli 2017.

Program

Kl. 17.00 – Innslipp på konsertområdet. Det vil være enkel servering av mat og drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter. Varighet ca 75 minutter.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

Pris

Billetter koster kr. 480,- pr. stk inkl. avgifter.

Billetter til konserten kan kjøpes via Ticketmaster på nett.
Vi gjør oppmerksom på at alle salg er gjeldende, det er ikke mulig å forhånds reservere billetter.

Oppholdspakke inkludert billetter, 4-retters meny, overnatting og frokost tilbys fra kr. 2.545,- pr. person i dobbeltrom. Kan bestilles via resepsjon, tlf. 33390048 / post@engo.no, eller direkte på nett; gå til www.engo.no og klikk på "Booking".

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering.

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 4-retters gourmetmeny til dette arrangementet, prisen er kr. 845,- pr. person. Bord i restauranten vil kun være tilgjengelig for konsertgjester denne dagen.

Det serveres ikke Afternoon Tea på konsertdagen.

På konsertområdet vil det være enkel servering av mat og drikke fra kl. 17.00.

VAMP artistene er

Øyvind Staveland, Vamps gründer, er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 24-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.

Jan Toft har hovedvokal og spiller gitar. Jan er Vamps originalvokalist, og var med fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden laget han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller. Nå er han endelig tilbake igjen!

Odin Staveland ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til Vamps plate ”Siste stikk” (utgitt i 2005). Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent. Og senest i mars kommet ut med sin første soloplate. Odin synger, spiller piano, trommer, percusjon og trekkspill.

Bjørn Berge på gitarer og banjo, er kjent for sin energi og gitarteknikk. Han har selv gitt ut 12 album og blitt belønnet med 2 Spellemannspriser. Som soloartist har han turnert Europa på kryss og tvers og gjort festivaler verden over, blant annet i USA, Canada, Russland og Ukraina.

Kjetil Dalland er en av landets mest rutinerte bassister og jobber også som produsent og komponist. Han har turnert med en lang rekke kjente artister, som Mari Boine, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Nico Valkaepaa med flere.

Lars-Eirik Støle spiller på tangenter av alle slag. Han er kjent fra Haugesund Popensemble og nå fra Ford Rekord, i tillegg til at han er musiker i Odin Stavelands band. Og han fyller ut og topper mannskoret Vamp!

Sommeren 2017

Vamp og sommerturnè henger sammen og sommeren 2017 er intet unntak. Vampkatalogen er stor og innholdsrik og har massevis av sanger som passer ypperlig for årstiden. I alt skal det spilles rundt 40 konserter, i all vesentlighet utekonserter, fra slutten av mai til månedskiftet august/september. Konsertene holdes i by og bygd, i naturskjønne omgivelser og i mer urbane strøk. Publikum vil møte Vamp i hagen til historiske hoteller, i bakhager og i parker, på fjellet og i strandgapet, på øyer og i dalsøkk – og på festivaler.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.