Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tunnel eller bro? Høyre inviterer medlemmene til debattmøte

Tunnel eller bro? Høyre inviterer medlemmene til debattmøte

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Tirsdag 30. januar 2018, fra 18:00

Færder og Tønsberg Høyre inviterer nye og gamle medlemmer til informasjons- og debattmøte om fastlandsforbindelsen, i kommunestyresalen på Tinghaug, Nøtterøy. Avdelingsdirektør Tore Kaurin i Statens Vegvesen orienterer om de to alternativene som er på høring samt prosessen videre. Deretter åpnes det for spørsmålsrunde fra salen. Etter pausen redegjør Høyres ordførere Roar Jonstang, Færder, og Petter Berg, Tønsberg, for sine synspunkter, før medlemmene inviteres til generell debatt om hvilken løsning Høyre bør velge.
Endelig beslutning om utbyggingsalternativ skal fattes før sommeren 2018. Høringsfristen for de to alternativene til ny fastlandsforbindelse løper ut 9. februar. Deretter skal våre kommunestyre- og bystyregruppe i Færder og Tønsberg kommuner samt fylkestingsgruppe ta stilling til hvilket alternativ vi mener er det beste.
-For oss i Høyre er det viktig å lytte til hva medlemmene mener i denne saken. Derfor håper vi å se så mange som mulig på Tinghaug denne kvelden, sier lederne i Færder og Tønsberg Høyre, Torbjørn Fevang og Leif Flemming Bakke.
Bildetekst:Møteansvarlige Anna Martin og Monica Hofer Hagen fra henholdsvis Tønsberg og Færder Høyre ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til informasjons- og debattmøte om fastlandsforbindelsen. På bildet nedenfor ser du de to aktuelle korridorene.

Sted

Kommunestyresalen i Nøtterøy kommune

Tinghaugveien 18, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 18, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.