Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ekstraforestilling, Veien til Santiago!

Ekstraforestilling, Veien til Santiago!

Tider

  • Tirsdag 5. april 2016, fra 20:30

Billetter

Nettkjøp

Arrangeres av Tønsberg filmklubb

Mer enn 240 000 pilegrimer fra hele verden gikk den kjente pilegrimsruten til Santiago de Compostela i 2015, deriblant over tusen nordmenn. Unike menneskemøter og samhold preg­er den 800 kilometer lange strekningen.
Filmen følger seks forskjellige pilegrimer i alderen 3 – 73 år langs den middelalderske pilegrimsruten (caminoen) fra Roncevalles til Santiago de Compostela i Nord-Spania. Pilegrimene kommer fra forskjellige land, med forskjellige motiv. Én går for å finne seg selv, en annen prøver å bearbeide sorg, mens en tredje pilegrim har et løfte som skal innfris.
I filmen følger vi fotfolket på de ensomme stiene, gjennom landsbyene, på herbergene, gjennom gode og vanskelige situasjoner. Vandrerlivet byr på øde vidder, bratte fjellstigninger, pittoreske landsbyer, tusen år gamle klostre og kirker, travle kafeer og enkle herberger. Først og fremst opplever pilegrimene at caminoen har en egen magi – folk stiller opp for hverandre. Sakte og sikkert fanges mange av en åndelig dimensjon gjennom reisen og de gode møtene. Her er mye glede og mye rødvin.
Filmen har høstet stor begeistring over hele USA og i Europa, vunnet en rekke priser og har fått økonomisk støtte av Pilegrimsfellesskapet St. Jakob.

Sted

Kilden kino

Kilden 8, 3117 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Kilden 8, 3117 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.