Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Smith og Smule

Skaperverkets kulturkafé: Smith og Smule

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 25. januar 2017, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Smith og Smule

Åpen kafé fra kl 19.00
Konsert kl 20.00
Gratis inngang

Smith og Smule er en duo bestående av Eline Smith Rydningen og Jon-Willy Rydningen. De har påtatt seg oppgaven med å kåre de vakreste sangene i hele verden - og inviterer til en aften hvor de presenterer sine versjoner av disse, ispedd materiale de selv har skrevet.

Eline Smith Rydningen - vokal.
Sanger og musikkterapeut, utdannet ved Aalborg Universitet.
Jobber som musikkterapeut i eldreomsorgen i Fredrikstad, og har parallelt med dette solistoppdrag innen sjangerne jazz, pop og vise. Som korist har hun bl.a. hatt oppdrag med Secret Garden og Nik Kershaw. Hun har også oppdrag som sanginstruktør og driver foredragsvirksomhet om temaene musikkterapi og musikkbevissthet. Eline er opprinnelig fra Tønsbergdistriktet og var med i Frelsesarmeens gospelensemble Tehillah i tenårene.

Jon-Willy Rydningen - piano og keyboards.
Keyboardist, produsent og låtskriver fra Sandnessjøen, bosatt i Rygge. Har studert komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Har i løpet av drøyt 25 år medvirket på mer enn 300 album med norske og utenlandske artister og spilt konserter med bl.a. Oslo Filharmoniske Orkester, Ole I'Dole, Junipher Greene, Anita Skorgan og Nik Kershaw. Har vært orkesterleder på godt over 100 NRK-program, deriblant Den store klassefesten, Wiese, Rondo og Sommeråpent. Siste opptreden i Tønsberg var i desember 2016 som pianist i Domkirken med Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Rune Larsen m.fl. på konserten "Stille natt, Hellige Natt".

Nå er ekteparet tilbake i Tønsberg, på Skaperverket, og vi gleder oss til en varm og vakker konsert med musikkformidling av høyeste kvalitet. Velkommen!

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.