Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Uncle Deadly

Uncle Deadly

Kastellscenen: Uncle Deadly

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 17:00

Pop man blir glad av

Deilig popmusikk fra Uncle Deadly i cd-spilleren får oss til å bli varme innvending her vi sitter på kontoret med istapper hengende ned utenfor vinduet. Vi lukker øynene og drømmer oss til fjellet i sommer.

Geir Zahl fikk med seg et stjernespekket lag i studio da de spilte inn albumet Monkey Do. Innspillingen ble gjort i studioet til Morten Abel, som også spiller gitar/bass i bandet. Christer Knutsen trakterer tangentene og på trommer har Zahl fått med Børge Fjordheim, som har spilt med band som Cloroform, Wunderkammer, Sivert Høyem og The September When. Dette er pop på det beste fra fire rogalendinger som hver for seg har hatt suksess med sine soloprosjekter. Både Janove fra Kaizers og Thom Hell bidrar også på plata med vokal.

Zahl og Abel har klart å spe i inspirasjon fra sine respektive band og resultatet blir umotståelig pop for de som liker Kaizers Orchestra og The September When. Dette er rett og slett pop det er umulig å ikke bli glad av. Og med Kaizers-konserten på Slottsfjell i 2008 fortsatt friskt i minnet lukker vi øynene litt til.

http://www.myspace.com/zahlmusic
http://facebook.com/pages/Kaizers-Orchestra/75

Sted

Slottsfjell