Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hanne Kolstø

Hanne Kolstø

Hanne Kolstø - 17:30 Tårnlunden

Tider

  • Fredag 15. juli 2011, fra 17:30

Kommer fra: Sunnmøre / Kristiansand

Høres ut som: en rastløs singer/ songwriter som aldri slutter å overraske.

I glemte spilledåser og kasserte synthesizere finner Hanne Kolstø fram bortgjemte melodier. Oppveksten i skyggen av sunnmørsalpene og det siste tiåret i Kristiansand har satt spor, og det ligger ofte en Obstfeldersk fremmedgjorthet som murrer bak ord og toner. Selv i de vakreste poplåter ligger desperasjonen og dirrer i Hannes mystiske upolerte røst.

Live fascinerer hun med sin skjødesløse omgang med loopstation, og lar store, komplekse lydbilder tegne seg framfor øynene på et stadig større dedikert publikum. Det skorter nemlig ikke på ambisjonene: Utlandet skal erobres ved å spille så mye som mulig framover.

Bare i 2010 holdt Hanne over 100 konserter, alene eller sammen med et av de fire banda sine. Hun har reist alene på turné i Europa, hatt flere turnéer i Tyskland, i tillegg til konserter i Stockholm, Gøteborg, København, New York og rundt omkring i Norges land. På rullebladet står også konserter på bransjetreffene ByLarm (NO), PopKomm (DE) og SXSW (USA).

Som artist/ låtskriver er Hanne ekstremt produktiv og allsidig, og skriver musikk og fronter intet mindre enn 4 bandprosjekt samtidig (bl.a Thelma & Clyde). Soloplaten kommer ut våren 2011, produsert av Øyvind Røsrud Gundersen (Jens Carelius, Rumble in Rhodos m.fl) og Hanne Kolstø selv.

"Hun høres ut som en krysning mellom Thom Yorke og Solveig Slettahjell, en komplett forelskelse!" - Martin Revheim om Hanne Kolstø på NRK P2

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.