Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kjell Inge Torgersen

Kjell Inge Torgersen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 15. mars 2018, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Kjell Inge Torgersen har du ganske sikkert hørt på radio eller TV! Etter at han slapp sitt siste album, «Mudderlys», i september 2017, roterte singelen «Eg fant ein ring» daglig på de store norske radiostasjonene i månedsvis og var på topp 10 mest spilt på norsk radio.

Kjell Inge er både låtskriver, tekstforfatter og lun humorist – og har en særegen og stor stemme. Kanskje har du også hørt hans Sting på norsk, i egne gjendiktinger? Han besøkte oss i 2007 med den konserten, og ga oss en flott opplevelse. Eller duetten «Fugl av fred» med Ole Paus? Hans nye album fikk meget gode anmeldelser og ble utvalgt til Ukens Album på Norsk på Spotify. Til oss tar han med seg sterke musikere – og skinner lys i mudderet!

På albumet “Mudderlys” er alle tekstene Kjell Inges egne, med unntak av to sanger som begge er rykende ferske tonesettinger til dikt av André Bjerke. Tekstene fremføres denne gang på hans hjemlige stavangerdialekt, noe som er litt uvanlig for alle de som gjennom årene har fått med seg hans mange profilerte utgivelser på nynorsk.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.