Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Motif - med Mathias Eick + Jan Mehlum

Tider

  • Torsdag 5. november 2009, fra 20:30

Mathias Eick - trompet
Håvard Wiik - piano
Atle Nymo - tenorsaksofon og bassklarinett
Ole Morten Vågan - bass
Håkon Mjåset Johansen - trommer

  • litteraturinnslag ved Jan Mehlum

Ved Motifs forrige besøk hos Urijazz i februar 2008 sto stemningen i taket i et stappfullt Maskinistenes Hus. Tønsbergs Blad skrev: «Det vibrerte langt utenfor scenen på Maskinistenes Hus i går kveld da Motif - Mathias Eick & Co jazzet fra tærne og opp.»

Vi tør nesten garantere like ekstatiske tilstander denne kvelden i Støperiet, i alle fall ligger forholdene så absolutt til rette for det med denne samlingen av fremragende improvisatorer.

Motifs inspirasjonskilder favner vidt. I tillegg til en sterk forståelse for improvisasjon og jazz hentes det elementer bl.a. fra popmusikk og andre ikke så kommersielle musikkformer som fri-impro/avantgarde. Blandingen av komponert musikk og lange improviserte strekk er det som danner ryggraden i ensemblet, blandet med en solid dose energi og trøkk!

Bassisten Ole Morten Vågan er krumtapp og komponist i Motif. Alle medlemmene i bandet er på toppen av norsk jazz' adelskalender, så også utvilsomt vår jubileumsartist Mathias Eick.
Dette er en av tre konserter i Støperiet som Urijazz gjennomfører i samarbeid med Litteraturuka i Vestfold under tittelen JAZZ & POETRY.

Kveldens litterære innslag er ved Jan Mehlum. Han leser fra sin rikholdige samling av Svend Foyn-historier.

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.