Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Heine Totland & Gisle Børge Styve

Heine Totland & Gisle Børge Styve

Heine Totland & Gisle Børge Styve

Tider

  • Fredag 2. desember 2011, fra 20:00

Pop & Circumstance
To av Norges mest lekende- og musikalske artister leverer et fabelaktig showkonsept, der de trollbinder sitt publikum med sang, humor og en vanvittig musikalitet.
Glede og galskap er fellesnevnerne når disse entertainerne entrer scenen. I 2008 besøkte de Nøtterøy Kulturhus og vi må innrømme vi hadde sånn passe forventinger. Vi regnet med rundt 100 publikummere, men når vi fikk stappfull sal og og servert et av de beste showene som noen gang har entret vår scene, var saken biff. Disse måtte vi ha igjen!
Så velkommen igjen, til en energisk konsert med lek og overraskelser!
Gisle Børge Styve er kjent for mange fra blant annet Beat for Beat" på NRK, og konserter (bl.a.hos NKH) med "Gisle Børge Styve Trio". Han fremstår som en vokalist med et utrolig register og mangfold, i tillegg til å være en inspirerende pianist. Han har også gitt ut en cd med trioen.
Heine Totland er en av Norges beste vokalister - og en stor entertainer på mange felt. I tillegg til å ha jobbet med de fleste etablerte artister, har Heine også hatt hovedroller i flere musikalproduksjoner, og vi kan bl.a. nevne Mamma Mia!. Han har vært med på å starte "Gli Scapoli", hatt flere oppdrag med symfoniorkestre, gjort en rekke tv-opptredener - samt gitt ut et par soloalbum. Nå gjør han stor suksess som Buddy Holly i "The Buddy Holly Concert" som også kommer til oss 21. oktober.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.