Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hva sa jeg

Hva sa jeg

Hva sa jeg

Tider

  • Lørdag 5. november 2011, fra 18:00

Stand up-entertaineren og buktaleren Jan-Robert Henriksen er tilbake med et nytt show!
Jan-Robert Henriksen er tilbake i et nytt forrykende show, fire år etter suksessen "VILLANDEN, i festrus". Showet gikk på flere av landets scener etter suksessen i Oslo. Siden ble det kjøpt av TV2 og vist "prime-time" som fredagsunderholdning to fredager i februar 2011, i forkant av "Senkveld".
"Hva sa, jeg!" er et show som ikke har sin make i Norden. Komikeren spiller seg igjennom flere hylende morsomme karakterer, med en teknikk som tar pusten fra deg. Publikum og kritikere har ristet av latter på pilotshowene. Nå kommer hovedshowet.
Buktaling som underholdningform har fått ny renessanse etter at buktaleren Jeff Dunham måtte leie hhv Oslo Spektrum og deretter Telenor Arena da han besøkte Norge. Han har også herjet "You Tube"-verdenen med snart 150 millioner "klikk" for ¨å se hans figur "Ahmed, the dead terrorist", og han selger 5 millionr DVDer av sine show. Jan-Robert Henriksen blir ofte kalt for Europas svar på nettopp Jeff Dunham.
Vi snakker også om Terry Fator, buktaleren som vant Americas Got Talent og derfor fikk fem års kontrakt i Las Vegas - på eget teater! Terry Fator lar sine dokker synge og imitere kjente personligheter.
Men visste du at Jan-Robert Henriksen gjør flere stemmer og figurer enn Jeff Dunham lar sine figurere synge og imitere norske og internasjonale personligheter med minst samme grad av selvfølgelighet som Terry Fator? Du behøver ikke reise til Las Vegas, du kan reise til et teater i Norge og le deg skakk og la deg imponere over dette nye fenomenet i norsk showbusiness - Jan-Robert Henriksen og hans frapperende buktalerteknikk, hysterisk morsomme figurer i tillegg til stand-up sekvenser som kaller på latterbølger når artisten herjer med situasjonskomikk de fleste kjenner seg igjen i.
Benytt anledningen til å oppleve en buktaler i verdensklasse når dette showet kommer til Nøtterøy Kulturhus!

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.