Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Knøttekino

Tider

  • Mandag 23. mai 2011, fra 11:00

KNØTTEKINO er en samling av 6 prisbelønte europeiske kortfilmer beregnet på barn fra 3 år og oppover. Som garantert vil glede både små og store filmelskere. Norske stemmer ved bl.a Johannes Joner og Pia Tjelta.

Anders Artig
Passer fra 3 år.
Uten dialog.
Kortfilm, 2002, 7 min.

En kamelon oppfører seg ikke som de andre kamelonene. Han spiser bare blader i stedet for insekter, og han skifter ikke farge etter omgivelsene. Da en ørn legger sin elsk på kamelonene og vil ta dem, får den litt rare kamelonen hele skylda av de andre. Og en vill jakt gjennom jungelen starter...

Vant pris for Beste animerte kortfilm for barn, ved Wisconsin Int. Children's Film Festival, 2003.

Den bittelille prinsen
Passer fra 3 år.
Uten dialog.
Kortfilm, 2002, 7 min.

En liten prins bor i et hus. Over huset skinner solen. Men solen har fått en sort flekk, og prinsen vil gjerne vaske bort flekken. Klarer han det før solen går ned?

Vant pris for Beste kortfilm for barn ved Berlin Int. Filmfestival, 2003. Vant også pris ved Chicago Int. children's Film Festival 2003

Det lille monsteret
Passer fra 3 år.
Norsk tale.
Kortfilm, 2004, 9 min.

Ei lita monsterjente skal sove, men hun synes det er altfor mørkt. eller for lyst. Nei, hun er for sulten. Det er for stille. Det skjer for mye...

Grisungen flyr
Passer fra 3 år.
Norsk tale.
Kortfilm, 2004, 10 min.

En liten gris vil så gjerne fly. Hun forsøker å få hjelp av de andre grisene. Hun må etterhvert spørre mange om hjelp, men på veien lærer hun mane andre ting enn å fly.

Vant pris for Beste kortfilm for barn ved Berlin Int. Filmfestival, 2005.
Huset ved verdens ende
Passer fra 3 år.
Uten dialog.
Kortfilm, 1999, 8 min.

På toppen av et fjell balanserer et hus. Inne i huset bor det en hund, ei ku, en katt, en sau, en gammel kone og en mann. Det er ikke lett for huset å holde balansen når alle skal ut og inn..

Publikumsprisen på Annecy Int. Animated Film Festival, 1999. Barnejuryens pris for Beste kortfilm på Chicago Int. Children's Film Festival, 1999.

Karla Kanin på stranda
Passer fra 3 år.
Uten dialog.
Kortfilm, 2001, 5 min.

Karla Kanin er på stranden, men vinden er ekkel og blåser bort alt hun er interessert i. Først blåser den bort en marihøne og deretter ballen hennes. Men så blir det pent vær..

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.