Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Katalysator. En kveld i Åge Aleksandersens tegn

Katalysator. En kveld i Åge Aleksandersens tegn

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 20. mai 2017, fra 19:00

CC:200,-

Katalysator er ikke et coverband. Katalysator er et tribute band som forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere. Det er moro, men også et ansvar. Det følges opp med å spille låter fra hele hans karriere, og sette sammen setlistene slik at hver opplevelse blir unik!

Med utgangspunkt i hele diskografien til Aleksandersen har Katalysator plukket det beste, og gjort det til sitt eget, med umiskjennelig sound fra landskapet det orginale Sambandet er i. Foruten flere plateutgivelser med Prudence, har Åge Aleksandersen gitt ut over 20 plater, både som soloartist og sammen med Sambandet. Gjennom sin karriere har han hatt en hel rekke hitlåter som har gått rett hjem hos publikum og blitt folkekjære sanger, sanger som er brukt både i glede og i sorg.

Det er med stor respekt Katalysator tolker Åges univers, både tekstmessig og musikalsk. Med egen fargelegging og fremførelse full av liv, dynamikk og innlevelse skaper Katalysator alltid stemning. En opplevelse av at bandet gir alt på scenen, og synes dette er moro, gir publikum en strålende konsert på små eller store scener!

Bandet er basert i Horten og består av meget erfarne musikere fra Hortensområdet og en trønder i eksil.

Sted

Seilet Sportsbar