Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Madcon

Madcon

Madcon - 17:45 Kongescenen

Tider

  • Fredag 15. juli 2011, fra 17:30

Madcon gikk fra å være fullproppa av kred i hip-hop miljøet til å begi seg ut på det mer kommersielle markedet med coverlåta Beggin. Nå regnes de mer som et popband, og hitlåtene kommer på samlebånd. Det er ikke vanskelig å forestille seg det trøkket som kommer til å bli foran hovedscenen til sommeren. Dette er et band som elsker å flørte med publikum og som gir alt på scenen.

"The Hardest Working Duo in Showbusiness" gir med Contraband (2010) ut sitt fjerde album, oppfølgeren til An Inconvenient Truth fra 2008. Celebre gjester som Ne-Yo, Ludacris og de norske stjerneprodusentene i Stargate bidrar.

Etter massiv suksess med "Beggin'" i 2007 hadde nok de færreste trodd at Yosef og Tshawe ville komme i nærheten av å få en like stor hit, men det var før pauselåta "Glow" kuppet Eurovision-finalen - og dermed kuppet dansegulv og hitlister over hele Europa. Den karibisk-inspirerte oppfølgersinglen "Freaky Like Me" gikk også til topps på VG-lista, og grunnlaget for fjerdealbumet var lagt. På Contraband er begge med, omkranset av ytterligere ni låter som veksler mellom drivende klubbrytmer, gledesstrålende hip hop og varm inspirasjon fra sydligere strøk. Madcons varemerke er noe så befriende som uhemmet kommersiell populærmusikk med stort hjerte, levert av to sjarmører med smittende humør og en sensasjonell evne til å fenge.

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.