Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Synne Sanden

Synne Sanden

Tider

  • Lørdag 30. april 2016, fra 21:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 190,-
Student: 100,-

Hun var på Nøtterøy Kulturhus i høst sammen med Thomas Dybdahl. Nå kommer hun med eget band! Med nære og ærlige tekster skaper Synne Sanden ekspressiv og eksperimentell pop som treffer lytteren rett i hjertet.

Etter å ha høstet gode kritikker for sine to tidligere plateutgivelser utgis tredje album, «In Between Sparks», i januar. Albumets temaet er forelskelse, men det er likevel ikke sukkersøtt. Tekster om frykt, avvisning, sjalusi, eufori og følelsen av udødelighet formidles med nerve gjennom albumets gang.

Plata er produsert av Lars Fremmerlid som også spiller i hennes eminente band sammen med Bendik Hovik Kjeldsberg, Henrik Schmidt og Julie Kleive. Høsten 2015 har hun gitt ut to singler fra sin kommende plate. Om singelen "Erase the gaps" sier Bernhoft: "Jeg er solgt! Ble solgt etter 5 sekunder av Erase The Gaps, drita tøft.".

Etter å ha vært finalist i Urørtfinalen på NRK P3 i 2013, har artisten og bandet hennes spilt på en rekke festivaler som bl.a. Slottsfjell, Trondheim Calling og By:Larm.

Konserten er i foajeen.

Mer informasjon her

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.