Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Melodi Grand Prix Junior julekonsert

Melodi Grand Prix Junior julekonsert

Tider

  • Mandag 28. november 2011, fra 02:00

Søndag 27 november kan du oppleve Melodi Grand Prix junior i Oseberg Kulturhus. Nrk avholdt for tiende år på rad Mgpjr i år og på de ti årene har dette vokst deg til å bli en stor begivenhet hvert år, i ettertid er vi blitt kjent med bl.a. Malin, Celine, Ole Runar, TheBlackSheeps, Jørgen, Torstein og mange mange flere dyktige barn og ungdommer. Malin har vunnet Spellemannspris for beste barne plate. The BlackSheeps Spellemannspris for årets hit. Årets vinner, Sval, toppet raskt hitlistene med ”Trenger deg”.

De ti årene markeres i år med en juleturne hvor 5 av deltagerne besøker Oseberg kulturhus/Quality hotell Tønsberg og andre storscener rundt i Norge. De kommer med fullt band og det hele blir en fin blanding av julesanger og deres respektive MGP jr sanger med mer.

Møt Sval, Torstein, Malin, Alexandra og Jørgen i MGP jr. Julekonsert!

Billetter legges ut for salg på billettservice fra 10 oktober. Det er to alternative priser 250 på balkong og 295 nede i salen. Qulity Hotell Tønsberg tilbyr kombinasjonspakker med show med mat og eller overnatting. Quality hotell vil gjøres ekstra barne og familievennelig denne søndagen.

Velkommen

Sted

Oseberg kulturhus

Ollebukta 3, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.