Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Glima - bryting på vikingvis

Glima - bryting på vikingvis

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 11. september 2016, fra 14:00

Billetter

Nettkjøp

Glimakurset lærer deg de grunnleggende teknikkene i Glima-bryting og hvordan du utfører dem i praksis. Massevis av trening og alltid herlige kamper. Dette er en unik mulighet til å trene på vikingbryting med en ekte mester, Lars Magnar Enoksen, som er en av de fremste instruktører i norrøn kampidrett i dag.

Obs! Kurset er helt gratis! Det passer for både barn og voksne, kvinner og menn.

Les mer på www.viking-glima.com

Lars Magnar Enoksen (født 1960) er en svensk forfatter, runolog, foreleser og fornordisk bryter.
Enoksen er født i Malmö i 1960, svensk mor og norsk far, hvilket forklarer hans noe usvenske navn. Han ble i tidlig alder opptatt av spesielt tegneserier og historie. Han er selvlært på de fleste områder: tegneserietegner, musiker, forfatter og runolog.
Han var en av de aller første pønkerne i Sverige på andre halvdel av 1970-tallet, komplett med hanekam i 1977 og dannet det ekspresjonistiske musikkbandet Kabinett Död i 1979. «Punkattityden sitter fortfarande kvar, även om mitt hår inte mäktar med en tuppkamsfrisyr i dagens läge…» forteller han i en selvironisk kommentar. For tiden fokuserer Lars Magnar på å framføre høylytt galdra-sang med band som Gaahls Wyrd og Wardruna.
Lars Magnar ble «Norræn meistari» i 1995, noe som er tittelen til en virkelig stor mester. Han var Svensk mester i 1992, 1998, 2005 og 2006 og har vært mesterinstruktør på 1990-, 2000- og 2010-tallet i Europa og er den mest prominente eksperten innen den historiske utviklingen av Glima. På årets Kampsortgalla i Sverige ble Lars Magnar utnevnt til «Årets traditionella utövare»!

Tid:

Fredag kl 15
Lørdag kl 15
Søndag kl 14
Sted: Lekeodden ved Støperiet

Pris: GRATIS

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.