Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ingrid Olava

Ingrid Olava

Kongescenen: Ingrid Olava

Tider

  • Torsdag 14. juli 2011, fra 14:30

Ingrid Olava sin musikk er som skapt til Slottsfjell og stemningen på fjellet. Det er med glede at vi kan ønske en av Norges fremste artister velkommen tilbake til Slottsfjell.

Ingrid Olava har i løpet av tre år befestet rollen som kammerpop dronninga. Hennes utsøkte vokal og teft for de gode melodier har gjort henne til en folkeskjær artist. Den gode miksen mellom det mørke og sprudlende optimisme, gjør henne unik som singer songwriter i Norge for øyeblikket. Ingen gjør det like bra som Ingrid.

Hun var 20 år gammel før hun begynte å synge på alvor. Hennes aller første konsert var på Utøya, på en ungdomsleir, men det aller første gjennombruddet var på en konsert påJohn Dee 18. november 2004, da hun varmet opp for Vidar Vang. I 2006 spilte hun en av sine første festivalkonserter, på Slottsfjells minste scene Tårnlunden. I 2008 var hun tilbake på Kongescenen, og det er hvor vi får se henne igjen til sommeren.

Etter at plateselskapet EMI Music Norway hadde hørt henne på en konsert, inviterte de Olava til et studio med et gigantisk flygel. Så fikk hun bare beskjed om å spille. Det endte med kontrakt og albumet Juliet's Wishes, med Frode Jacobsen som produsent. Under by:Larm 2010 ble hun tildelt Statoil-stipendet på 800.000 kr, og under Spellemannprisen 2010 vant hun prisen som Årets Kvinnelige Artist. Vi gleder oss til å nyte en konsert med Ingrid Olava på fjellet til sommeren!

Linker:
Ingrid Olava på MySpace
Ingrid Olavas hjemmeside
Ingrid Olava på Facebook

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.