Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Humlekassekurs

Humlekassekurs

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 3. mars 2018, fra 11:00

Vi holder av lørdagen og arrangerer humlekassekurs på biblioteket! Foreningen La Humla Suse kommer til oss for å fortelle om hvordan du og din familie kan legge til rette for at humlene suser i ditt nærmiljø. Humlene er svært viktig for naturen og miljøet, men dessverre blir det vanskeligere for artene å finne gode leve- og boforhold. Bli med på en skikkelig humledugnad! Vi ønsker å oppleve humlesusing på late sommerdager i mange generasjoner fremover.

Kurset vil inneholde mye nyttig og spennende fakta om humler og deres liv. Deltakerne får sin egen humlekasse som vi bygger sammen, mens foredragsholder forteller om hvordan vi best mulig innreder humlekassa, samt tips om godt bolmateriale og hvor kassene bør plasseres.

Anbefalt alder fra 14 år og oppover.

NB! dette arrangementet har begrensede plasser og bindende påmelding. Vi har 20 stk. humlekasser, men flere kan gå sammen om å bygge 1 humlekasse. Hva med å ta med familien og bygge kassa sammen? Pris kr. 200 per humlekasse.

For påmelding ta kontakt på epost: hege-kristin.beck@re.kommune.no, på telefon 33 06 54 30 eller henvend deg i bibliotekskranken i våre åpningstider.

Sted

Re bibliotek

Harald Heggestads vei 4, Ramnes

Powered by Google

Du kan åpne adressen Harald Heggestads vei 4, Ramnes i Google Maps eller Apple Maps programmet.