Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ole Paus sommerkonsert

Ole Paus sommerkonsert

Tønsberg Visefestival - Ole Paus sommerkonsert

Tider

  • Søndag 10. juli 2011, fra 20:00

Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister gjennom 25 år. En lang og innholdsrik konsert som tar for seg hele Ole Paus' karriere og litt til.Gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, Tv-programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister.Ole har gjestet Tønsberg tidligere, men lover en ny og forrykende konsert denne søndags-julikvelden.

I årtier har Ole Paus underholdt i hver en liten avkrok av vårt langstrakte land. Utover å ytre sine meninger i musikkform, er også Paus kjent som forfatter og foredragsholder. Gjennom flere kronikker og innlegg har han satt seg selv i skuddlinjen for kritikk, men som den nøyaktige og tankevekkende personen han er, er det ennå ingen som har greid å målbinde ham.

Grunnkonseptet til Ole er å bruke tanker, kunnskap og opplevelser fra over seksti år på jorden til å kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og stedet vi befinner oss på.
Ole tar alltid utgangspunkt i det aktuelle publikum og den aktuelle dagen, og henter elementer fra både konsert-, kåseri- og stand up - formen. Hensikten er å bruke eget liv og egne iakttakelser til å bevege hver enkelt tilstedeværende til å erkjenne at vi er barn av den samme hverdagen. Satire og poesi er bare to forskjellige måter å lyssette den samme virkeligheten på. Ole innehar et stort repertoar og et unikt talent og er en svært allsidig artist.

Sted

Teaterhaven

Nedre Langgate 50, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 50, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.