Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Vamp

Vamp

Vamp

Tider

  • Tirsdag 5. juli 2011, fra 20:00
  • Onsdag 6. juli 2011, fra 20:00

Vamp trenger neppe nærmere presentasjon for et norsk publikum. Nå er de endelig tilbake på Gamle Ormelets scene og vi gleder oss! Vi tar gjerne gjenhør med Vamps spesielle kombinasjon av folkemusikk, viser og rock.
De har til nå gitt ut åtte studioalbum, fått ti gullplater, tre platinaplater og to trippelplatina og fem Spellemannpriser. Blant annet ble de kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2006 etter suksessen med "I full symfoni" som er et livealbum fra konsertene med Kringkastingsorkesteret.
Vamp har etablert en stor og trofast tilhengerskare både i kraft av sin musikk og sine norske tekster. Mest kjent er de for samarbeidet med lyriker Kolbein Falkeid som de har samarbeidet med gjennom hele karrieren. Ingvar Hovland har vært den viktigste bidragsyteren på de to siste albumene. Det meste av musikken er skrevet av Øyvind Staveland.
Med seg til Gamle Ormelet har Vamp denne gang færøyiske Eivør Pálsdóttir. Hun har vært profesjonell siden hun var 16 (er nå 28), og har et stort publikum både i Danmark - der hun bor-, på Island og på Færøyene. Hun skriver tekster og komponerer det meste av materialet hun og bandet framfører, både på engelsk og færøyisk. Skal en prøve å beskrive stemmen hennes, kan det nærmeste være en blanding av Bjørk og Kate Bush. Grunnuttrykket hennes er særegent, hun synger med kraft og presisjon og kan uttrykke de vareste stemninger. Stemmen er som konstruert til å passe til Vamps "Nordsjø-sound". Hennes egne låter er også fantastiske med Vamps instrumentering. Etter plateutgivelsen med Kork og full synfoni 2 og etterfølgende turne høsten 2010, er det spennende at samarbeidet fortsetter.
Vamp gleder seg til å presentere henne for et større publikum når hun nå blir med på det meste av sommerens turne. Det burde ligge tilrette for en spennende og stor konsertopplevelse!

Sted

Gamle Ormelet - Tjøme Kunst og Kultursenter

Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Fagerheimveien 58, 3145 Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.