Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nøtterøy - Herkules

Nøtterøy - Herkules

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 26. mars 2017, fra 18:00

Billetter

Gratis

BLIR DU MED PÅ OPPRYKKSFEST?
Håndballgutta har gitt oss en eventyrlig sesong og på søndag kan det avgjøres om vi blir å se i eliteserien fra høsten av. I den anledning inviterer vi alle til GRATIS INNGANG i kampen mot Herkules! Ta med deg alt som kan krype og gå, så fyller vi hallen til ære for gutta som har gitt oss den ene underholdene kampen etter den andre denne sesongen. Førstkommende søndag kan med andre ord DU bidra til å løfte håndballgutta og byens stolthet frem til eliteseriespill ved å heie de frem til seier fra tribunen.

Det er mye som skjer i Nøtterøyhallen denne kvelden. Det blir bl.a ansiktsmaling og konkurranse om å bygge det høyeste, stående tårnet av ispinner. Knallfine premier til alle deltagerne. Det blir også trukket ut dagspass til årets MessaFestival. I tillegg blir det salgsstands med knakende gode tilbud - her får du blant annet kjøpt produkter fra Sport 1 Tolvsrød og MyMood Sport.

ER DU KLAR FOR EN REAL OPPRYKKSFEST? Det er ihvertfall vi! Det forventes storinnrykk, så vi oppfordrer alle til å være tidlig ute for å sikre seg plass på tribunen.

Hjelp oss med å nå ut til så mange så mulig ved å dele vårt arrangement, så fyller vi Nøtterøyhallen sammen. VEL MØTT TIL HÅNDBALLFEST :-)

PSSST! Det er mange som bidrar til at vi kan tilby GRATIS INNGANG til alle. En stor takk rettes til alle som har registrert seg til nå.

Ønsker du å være en av de som betaler et visst beløp per antall tilskuere som er i hallen førstkommende søndag eller kjenner du noen som kan tenke seg å bidra? Da finner du i så fall informasjon i linken under. Der får du også en oversikt på hvem som bidrar til vår "kronekamp".

Mer informasjon her

Sted

Nøtterøyhallen

Grindstuveien 30, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grindstuveien 30, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.