Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Soloppgang i Riga

Soloppgang i Riga

Soloppgang i Riga

Tider

  • Søndag 17. oktober 2010, fra 19:30

Det er aldri for sent å møte en å dele livet sammen med.
Velkommen til et møte mellom to mennesker som har levd to vidt forskjellige liv når de møtes på et kurbad utenfor Riga sensommeren 1968. Hun en impulsiv og livslysten kvinne med en litt vekslende scenisk karriere bak seg, og han en konservativ, tilknappet og alltid korrekt overlege. Begge er i sin beste alder.

Teatersjef Ellen Horn har valgt en vakker historie når hun gjør regidebut for Riksteatret. I Soloppgang i Riga tegnes det et varmt bilde av romansen mellom to voksne mennesker. Til tross for vidt forskjellige oppfatninger av livet tiltrekkes de av hverandre, og det oppstår både orddueller og søt musikk. Om de får hverandre til slutt gjenstår å se!

Soloppgang i Riga har blitt elsket av publikum i Norge og utenlands, og passer perfekt for alle som ønsker en hyggelig kveld i kulturhuset. Vårt voksne publikum husker kanskje at stykkert i sin tid, nærmere sagt 1978, ble satt opp på National Teatret og Chat Noir. Da med Wenche Foss, Per Abel og Toralv Maurstad.

Forestillingen varer i 2 timer og 15 minutter (inkl. pause)

Soloppgang i Riga er skrevet av Aleksej Arbuzov og oversatt av Helena Krag. Instruktør Ellen Horn. Scenograf Alexander Orlov. Kostymedesigner Irina Cherednikova. Lysdesigner Ola Bråten. Lyddesigner Erik Hedin. Maskedesigner Marianne Log. Dramaturg Tine Thomassen. Musikalsk rådgiver Per Christian Revholt. Koreografisk assistanse Bjørn Holthe.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.