Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Kampen Om Haugarock

Kampen Om Haugarock

Tider

  • Fredag 13. mai 2016, fra 19:00

Kampen om Høyvikfestivalen:

  1. Mai er den siste muligheten for å se Ridicool og DJ Dula på Høyvikfestivalen i Vestfold. I juli skal Ridicool slippe ut sin første singel som har stor potensiell til å bli den nye sommer hits i Norge og i utlandet.

Før og Etter sommeren er det planlagt PR turne i Norge og en del land i Europa for single til Ridicool som slippes ut i Juli. Sannsynligheten for å se DJ Dula og Ridicool på scene i Vestfold er dermed mindre.

  1. Mai begynner konkurransen; Kampen om Høyvikfestivalen på Haugarock Tønsberg. Vinneren av konkurransen kommer til å få eksklusiv intervju og å spille live på Høyvikfestivalen.

CC: 80,-

Vi trenger deres støtte for at Ridicool og Dulanja skal kunne komme seg videre i konkurransen. Ridicool skal spille tre låt, mens Dulanja skal vise frem sin produsent skills, ved å lage en original uforventet R & B pop låt kun til denne arrangementet.

For å kunne stemme er det viktig at dere møter opp. Hver enkelt av dere som møter opp vil automatisk kunne gi stemmen sin til Ridicool og DJ Dula. 13. Mai er deres mulighet til å vise støtte og kjærlighet til Norges neste sensasjon artist og DJ .

Sted

Haugarock

Haugatingsgaten, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Haugatingsgaten, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.