Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Bernhoft

Bernhoft

Bernhoft - 14:30 Kongescenen

Tider

  • Lørdag 16. juli 2011, fra 14:30

Norges dyktigste vokalist og låtskriver?

Jarle Bernhoft føles litt unorsk. Hans sinnssyke talent blomstrer for fullt nå som han har full styring over egen karriere. Som første artist ut på hovedscenen på lørdag kommer han alene for å bergta publikum. Det er få andre artister som klarer å fylle en så stor scene uten et band i ryggen.

Solidarity Breaks er den tidligere Span-frontmannen Jarle Bernhofts andre album som soloartist. I likhet med debuten under eget navn, Ceramik City Chronicles fra 2008, er også oppfølgeren inspirert av funky soulhelter som Stevie Wonder, Curtis Mayfield, Lee Dorsey, The Meters og Otis Redding.

Albumet er for det meste spilt inn av enmannsorkesteret Jarle, men byr også på gjesteopptredener fra blant andre Knut Reiersrud (for anledningen på munnspill), engelske Ed Harcourt, trommis Torstein Lofthus, keyboardist David Wallumrød, bassist Audun Erlien og backingvokalist Kwame Ogoo. Fred Ball (Pleasure, Bertine Zetlitz, Brett Anderson) har produsert, mens miksen ble gjort av Steve Fitzmaurice (U2, Depeche Mode, Kylie Minogue). På Slottsfjell kommer han derimot alene. Her snakker vi om en artist som under Spellemannprisen i år sang alene på scenen uten instrumenter og skapte et av høydepunktene under sendingen.

Vi forventer oss mye av Jarle, og gleder oss fryktelig til sommerens konsert.

Sted

Slottsfjellet

Slottsfjelltårnet, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Slottsfjelltårnet, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.