Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Hopping C175 søndag 14. januar

Hopping C175 søndag 14. januar

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Søndag 15. januar 2017, fra 13:00

Filip stiller opp igjen med sin Cessna 175 søndag 15. januar. Det er strålende værmelding. Flyet tar 3 hoppere til maks 10.000 fot. Maks 3 løft i timen, så her går det unna! Vanlige hoppriser. Ikke åpent for elever - minimumskrav A-lisens. Si fra hvis du kommer så vi har en oversikt, ved å klikke Skal.

Trenger en HL. Håndbokas krav er minimum C-lisens. Trenger også HFL hvis/når HL hopper. HFL må føre manifest på papir. De som har lyst til å være i stab kontakt DL Audun på 90855068 eller send melding på facebook. Uten HL ingen hopping!

Og ja - du MÅ ha gyldige papirer (og luftdyktig rigg selvfølgelig) for å hoppe på lørdag 15.01. Medlemsskapet ditt i FNLF for 2016 er gyldig ut januar 2017, så det trenger du ikke tenke på akkurat for hopping denne dagen. Men du må fornye lisensene dine før du kan hoppe i 2017. Har du ikke fått en I2 elller I1 til å fornye lisensene dine allerede, kan du gjøre det på feltet lørdag før hopping. Vi vil ha instruktør til stede.

GIro for medlemsskap FNLF blir sendt ut neste uke, og denne må være betalt før du kan hoppe etter 01.02.2017. Er du i tvil om du har gyldig lisens send NLF til 2440. Så får du svar. TøFSK vil ha instruktør på feltet lørdag som kan fornye lisensene dine. Da er de gyldige i to uker, inntil du har betalt giroen du får fra FNLF når vi sender inn fornyelsespapirene.

Sted

Tønsberg Fallskjermklubb

Jarlsberg flyplass, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Jarlsberg flyplass, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.