Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tina Refsnes med band

Tina Refsnes med band

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 2. september 2016, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Tina Refsnes er et relativt nytt navn på den norske musikkscenen, men den Oslo-baserte låtskriveren begynner virkelig å slå fra seg over vårt langstrakte land.

Refsnes har en fot trygt plassert i new-folk-sjangeren, hvor hun henter inspirasjon fra artister som Laura Marling, Bright Eyes og Sufjan Stevens. Samtidig bærer musikken hennes tydelig preg av å være inspirert av den gyldne, amerikanske vestkysten, og artister som Neil Young, Joni Mitchell og andre storheter som saumfarte gatene i Laurel Canyon på 60- og 70-tallet.

Debutalbumet No One Knows That You’re Lost ble gitt ut 6. november på Vestkyst Records og har fått strålende anmeldelser. Med terningkast fem fra Dagsavisen, spilling på BBC Radio 6 Music, strålende omtale bl.a. av Clash Magazine, samt A-listing på P1, bør man regne med å høre mye fra Refsnes fremover.

NB! Konserten er en del av Sjefens Fristelse: Kjøp pakka med flere fristelser fra sjefen sjøl til en fordelaktig pris. Vi lover deg kvalitet og unike opplevelser du kanskje ikke hadde oppsøkt ellers. Sjefens Fristelse er klar mandag 22. august.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.