Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ole Paus - Hagekonsert

Ole Paus - Hagekonsert

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 13. juli 2016, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 350,-

Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister i mer enn 50 år. Gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV- programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister. I løpet av en konsert med Ole Paus får du i tillegg til de kjente sangene, opplevelser fra drøyt seksti år på jorden og femti år på veien i en blanding av poesi, satire og stand up.

Pakken

Engø Gård tilbyr denne dagen en egen konsertpakke for våre gjester, den inkluderer konsertbilletter, 5-retters gourmetmeny og overnatting med frokost. Pakken selges fra kr. 2.935,- pr. person i dobbeltrom - du kan reservere via vår resepsjon på tlf. 33 39 00 48 eller post@engo.no, samt via vår nettbooking.

Konserten

Billetter kan også kjøpes uten opphold enten via Ticketmaster.no eller direkte fra Engø Gård; billettene koster kr. 350,- inkl. avgift. Vi gjør oppmerksom på at alle salg er gjeldene, det er ikke mulig å forhånds reservere billetter.
Ledsager med gyldig ledsagerbevis gratis uten billett.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det ikke satt opp sitteplasser, alle konsertgjester anbefales å ta med egen stol og klær etter værforholdene. Innslipp til konserten er kl. 17.30 og konserten starter kl. 18.30 med varighet på ca 90 minutter.

Parkering

Parkering på Engø Gård sin parkeringsplass tilbys kun til overnattende gjester.
Begrenset parkering i nærheten av Engø Gård kan benyttes for ikke boende gjester.

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.

Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering.

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 5-retters gourmetmeny til dette arrangementet, prisen er kr. 945,- pr. person. Bord i restauranten vil kun være tilgjengelig for konsertgjester disse dagen.

Det serveres ikke Afternoon Tea på konsertdagen.

Litt om Ole Paus

2013 kan man trygt si var et av Ole Paus mest suksessfulle og produktive år og det bare fortsetter i samme spor år etter år

Noen utvalgte høydepunkt er utgivelsen av trippelplaten «Avslutningen», og vellykket deltagelse i TV2 serien «Hver gang vi møtes». En rekke konserthus og kulturhus fyltes seterader med viseglade konsertgjengere, og Ole fortsetter i 2016 sin turnévirksomhet.

Ole Paus er som kjent en magiker til å ta tak i det aktuelle publikum og kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og det aktuelle stedet vi befinner oss på.

Historiene treffer deg enten de blir fortalt i røyk og damp på en kneipe, fra konsertscenen i et kulturhus, fra TV-skjermen i «Hver Gang Vi Møtes» eller fra prekestolen i en kirke..

Mange av Ole Paus viser har vist seg for sterke for offentlig utgivelse, men det hindrer ham ikke å fremføre dem når han står på scenen- til stor glede for hans stadig større publikum.

Som plateartist er Ole Paus i en særstilling her i landet. Hans ca. 30 plateutgivelser spenner fra den råeste og muntreste satire i Paus-Posten 1-4 («En orkan av moro» - Arne Hestenes) via vare og medmenneskelige bekjennelser («Vår første og største rocke-poet» – Fredrik Wanderup).

Når Ole Paus nå legger ut på veien, inviterer han publikum til et møte med hele hans mangesidige begavelse. Humor, poesi, råskap, ømhet, sylskarpe kommentarer og upassende omfavnelser, - kort sagt alt dette uforutsigbare som gjør ham til Ole Paus, - den eneste av sitt slag.

Her får du låtene: Mitt lille land. Innerst i sjelen, I en sofa fra Ikea, Abrakadabra, Ikke gjør som mora di sier, Masjæn og Påsjen, Den tøffeste gutten i himmelen, Kajsas sang. Og mange flere under denne konserten.

Sted

Engø Gård

Gamle Engøvei 25, Tjøme

Powered by Google

Du kan åpne adressen Gamle Engøvei 25, Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.