Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Bli med å BYGGE HELE NORGE i Minecraft!

Bli med å BYGGE HELE NORGE i Minecraft!

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

 • Lørdag 25. juni 2016, fra 12:00

NRK arrangerer en diger Minecraft-event lørdag 25. juni. Den blir streamet på NRK Super, og du har mulighet for å delta! I den anledning arrangerer Tønsberg og Nøtterøy bibliotek et LAN-party for laget ditt fra kl. 12.00-18.00. Mens vi bygger blir det visning av livestream og vi spanderer popcorn og pizzasnurrer!

Dette må du gjøre for å delta:
Du må ha et lag på 2-10 personer, og dere melder dere på sammen via e-post. Barn og voksne i alle aldere kan delta. Du må ta med din egen PC. Dette må være med i påmeldingen for hver enkelt deltager:

 • Navn
 • Minecraft-navn
 • Fødselsdato
 • Hvor gammel var du da du begynte med Minecraft?
 • Hva er det beste med Minecraft?
 • Bostedsadresse
 • E-post
 • Telefonnummer
 • Skriv to setninger om deg selv
 • Tre forslag til hva du kunne tenke deg å bygge

Meld deg på til charlott@tnb.no innen søndag 12. juni.
Vi gleder oss!

Her er litt ekstra info om arrangementet:

Lørdag 25.juni skal NRK Super arrangere et gigantisk byggeprosjekt i Minecraft. Fra kl 12.00-24.00 skal vi samle 2000 barn og voksne fra hele landet til å bygge sammen. På vår enorme server skal Norge deles opp i 19 fylker der utvalgte skoleklasser, idrettslag, familier og vennegjenger får bruke sin kreativitet til å bygge og konstruere det de mener representerer sitt område. Det kan være alt fra en nøyaktig gjengivelse av Nidarosdomen, til en mer abstrakt beskrivelse av fylkets sjel – bare fantasien setter grenser. I tillegg til byggverkene fylkene bidrar med, vil vi få inn proffe byggere til å lage spektakulære byggverk på et festivalområde i midten, omkranset av "tomtene" til hvert fylke. Alt dette vil utgjøre en nasjonalpark, laget av folket.

Den 12 timer lange byggeprosessen skal dekkes live på NRK Super/NRK3, produsert minutt for minutt som sakte-TV. Dette vil vises i vakre dronebilder. Det vil også være en livestream på NRK Super-programmet FlippKlipp sin YouTube-kanal. Deltagerne som samtlige er koblet opp mot serveren vår, sitter spredt rundt i vårt langstrakte land og bygger fra sin egen PC og møtes inne i Minecraft med sine avatarer. Selve sendingen vil bli avviklet på NRK Marienlyst.

Minecraft er en veldig viktig del av kulturen til norske barn, og det mest populære spillet. Det er et godt verktøy og en digital plattform der de kan møtes, uttrykke seg kreativt og samarbeide med prosjekter.

I oktober i fjor hadde vi en 24-timers livestream, hvor vi skulle bygge FlippKlipp-byen i Minecraft. Prosjektet og resultatet 25. juni vil være enda større!

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.