Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Med hjertet for barna-foredrag med Liv Berit Heimstad Tønnessen

Med hjertet for barna-foredrag med Liv Berit Heimstad Tønnessen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 4. april 2018, fra 19:00

Å velge det varme BLIKKET i møte med egne og andres barn, i familien, i nabolaget og i menigheten.

Liv Berit Heimstad Tønnessen kommer til oss 4. april 2018. Hun er pedagog, foredragsholder og forfatter. Noen av oss kjenner henne fra Oase, hvor hun, også i år, skal ha seminar om å være gode voksne for barn.

Liv Berit underviser ut fra nyere forskning. Den gir barns viktige voksne stor betydning, men den avgjørende standarden er Guds farshjerte. Undervisningen illustreres av gjenkjennelige fortellinger.

Hvorfor sette av denne kvelden?
Liv Berit sier at gode voksne strever med sprikende råd om oppdragelse.Derfor vil hun bidra til å gjøre den voksne trygg og modig. Hennes undervisning gir verdifulle nøkler til gode relasjoner i både menighet og hverdagsliv.

Dette er en kveld for foreldre, men også for alle dere som er viktige voksne for barn: besteforeldre, tanter/onkler, ansatte og frivillige i barne- og ungdomsarbeid. Der dere er to foreldre som samarbeider om barnet, prioriter å komme begge.

Oppdragelse og trosopplæring går hånd i hånd, så velkommen til en kveld hvor undervisningen blir linket til både Gudsbilde og dagens oppdragelse.

Hun er forfatter av boka «Å velge det varme BLIKKET». En trosnøytral bok som er ute i 4.opplag. Den er skrevet til alle barns viktige voksne, enten du lykkes eller trenger gode råd. Det sies om Liv Berit at hun er dønn ærlig, svært tydelig og har en herlig selvironi, enten hun skriver eller underviser. Boka selges på kurskvelden.

Denne undervisningskvelden er en byggeklosse for trosopplæringsarbeidet Tønsberg frikirke. Kurset er derfor gratis for medlemmer av kirken og koster 50,- for andre. Betaling ved døren, kort eller kontant.

Sted: Tønsberg Frikirke, samme inngang som Brygga Kino.

Sted

Tønsberg Frikirke

Nedre Langgate 32, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 32, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.