Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Pappasaft + Forgetaboutit

Pappasaft + Forgetaboutit

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 10. mars 2018, fra 20:00

Pappasaft kommer for første gang til Tønsberg og Gamle Total for å servere folkelig punkrock til alt fra hanekam til hentesveis! Spesielle gjester for anledningen er Forgetaboutit.

2017 var et heftig år for gla'core trioen, Pappasaft. Plata "I Verste Velgående" (Big Day Records) så dagens lys og blei tatt imot med gode kritikker og flerfoldige avspillinger på radio. En omfattende turné med 30 konserter i 3 land hindra ikke bandet i å rekke å spille inn EPen "Rom til Folket" som kommer 16 februar. Første singel har allerede blitt skrytt opp i skyene hos blant annet Råkkfolk! http://råkkfolk.no/2018/01/30/pappasaft-forstemann-til-moller-singel/

Bandet har blitt kjent for sine inkluderende og energiske konserter med lave terskler og høye tak. Som kilde til påstand høsta Releasekonserten på Krøsset i Oslo i 2017 10/10 hos Musikknyheter.no.
http://www.musikknyheter.no/konserter/16443/Pappasaft-pa-Krosset.html

Forgetaboutit har gang på gang bevist at de serverer punkrock fra øverste hylle. De leverer et eksplosivt liveshow, har headlinet norske punkfestivaler, spilt på de største rockescenene, og varmet opp for skate-punk legendene Millencolin.

Sjekk ut Ep'n "The Resurrection of Everything": https://goo.gl/BgCM2M

Sted

Gamle TOTAL

Stoltenbergs gate 46, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Stoltenbergs gate 46, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.