Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nyttårskonserten 2018

Nyttårskonserten 2018

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Lørdag 13. januar 2018, fra 19:30

Billetter

Nettkjøp

Urijazz har fått regien og gjennomføringen av Tønsberg kommunes «Nyttårskonserten 2018». «Urijazz – jazzklubb for Tønsbergregionen» arrangerer konserter med internasjonale, nasjonale og lokale utøvere. Klubben er kåra til «Årets jazzklubb» to ganger, og har mottatt Tønsberg kommunes kulturpris.

«Urijazz – jazzklubb for Tønsbergregionen» bruker undertittelen «Made in Tønsberg 2.0». Forløperen til denne konserten er en konsert 27. januar 2012, da Urijazz presenterte musikere fra Tønsbergregionen. Dette var hovedkonserten under markeringen av 75-årsjubileet til NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), med en liten festival i Tønsberg. Et fullsatt Osebergamfi mottok denne konserten med stor entusiasme. Vi følger opp med versjon 2.0 som det så fint heter, og i skrivende stund har de feiret sitt 80-årsjubileum Chat Noir.

Inntekten fra konserten går hovedsakelig til arrangøren. Urijazz vil øremerke denne konserten til sitt arbeid for unge publikummere (ungdomsmedlemskap) og unge utøvere, og til sitt 40-årsjubileum i 2019. I tillegg vil Urijazz gi et bidrag til Kirkens Bymisjons prosjekt «Åpen mikrofon» i Svend Foyns Bedehus. I «Åpen mikrofon» samarbeides det med profesjonelle krefter om et sosialt kulturtiltak.

Ungdomsbillett til kroner 100 (for ungdom opp til fylte 24 år i 2018) gir adgang til denne konserten og samtidig ungdomsmedlemskap i Urijazz. Dette er «Norges beste kulturtilbud for ungdom». Ungdomsmedlemskapet gir gratis adgang til de fleste konsertene Urijazz arrangerer i 2018.

Deltakende utøvere – flere tilkommer:
«The Same Old Ceremony»/Leonard Cohen med blant andre Geirr Johnson og Knerten Kamfjord, «Billie Holiday 100 år», en rekke unge, lovende jazzutøvere, de noget eldre «Herrene i Haven», Lars Martin Myhre, Dag Einar Eilertsen, Linda Kvam, Jeanette Kristiansen, Frode Grøtting, Magne Arnesen.

BILLETTER KR 300,-
URIJAZZ-MEDLEM KR 250,-
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

UGDOMSMEDLEMSKAP KR 100,-

Sted

Oseberg kulturhus

Ollebukta 3, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.