Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tønsbergs Største Barseltreff

Tønsbergs Største Barseltreff

Tider

  • Tirsdag 5. april 2016, fra 11:00

Billetter

Gratis

Velkommen til Tønsbergs Største Barseltreff for andre gang!!

Vi gjentar suksessen og inviterer til en storslått dag med spennende aktiviteter, lærerike opplevelser og muligheter til å vinne supre premier til deg og din lille.

Dørene åpner klokken elleve og det vanker en flott goodiebag til de første 40 deltakerne!

Denne gangen har vi samlet et knippe spennende aktører som stiller på hver sin stand, klare til å ta dere imot og tilby dere minnerike opplevelser, ny kunnskap og spennende produkter.

Fotograf Kamilla Weiglin fra Barnas Bilder setter opp et studio på treffet! Der kan dere få deres skjønne små, profesjonelt fotografert til en veldig billig penge. Mer informasjon kommer om dette. De som benytter seg av dette tilbudet er med i trekningen av en gratis fotosesjon i store-studio hos Barnas Bilder!

Forfatter og blogger Malin Bruset kommer med sin splitter nye bok, Den Lille Barnematbibelen! Hun stiller opp med smaksprøver fra boken og en heldig vinner stikker av med et eksemplar av denne fantastiske og viktige kokeboken!

De verdenskjente merkene Ellevill, KoCoi og Fables er skapt av Benedicte fra Tønsberg! Hun kommer med de flotte produktene sine. Økologiske bomullsklær, merinoulltøy og nydelige vevde bæresjal!

Bæreglede i Vestfold tilbyr alle deltakere et lite drop-in kurs i sjalbæring. Å bære barn på denne måten er en gammel tradisjon, men ikke minst riktig og skånsomt for både barn og bærer da barnet sitter ergonomisk riktig og trygt i bæresjalet.

Anne Liten fra Liten i Tønsberg er på plass igjen med bilstolene sine. Sikring av de minste i bilen er noe Anne brenner for og på denne dagen er hun klar for å svare på alle dine spørsmål angående det uhyre viktige temaet. I tillegg har hun med seg noen flotte tilbudspakker og gir bort en slik til en heldig vinner!

Det vil bli salg av økologiske herligheter i kafeen.
Ta med deg ungen, si ifra til barselgruppa og så sees vi på barseltreff!!

Sted

Kastell Café

Farmannsveien 30, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Farmannsveien 30, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.