Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Egil Olsen

Egil Olsen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 17. november 2017, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Singer/songwriter Egil Olsen slipper sin første rockeplate, sin mest elektriske plate til nå. En av landets beste låtskrivere, musiker, (tegneserie- og spillfigur) kommer tilbake til Nøtterøy Kulturhus.

Det nye albumet «You And Me Against the World» er et oppløftende og energisk album med romantiske rockelåter. «Det er et album om uovervinnelig kjærlighet i en gal gal verden. Det er optimistisk og romantisk, men med en litt hard og apokalyptisk undertone," sier Olsen selv.

Egil Olsen er omtalt som «en av landets aller beste låtskrivere» (DN) og «noe av det vakreste og mest underfundige vi har» (VG) med sine «hinsides vakre låter» (Dagbladet). Han er kjent for sine usedvanlig underholdende konserter, der han med sine små akustiske viser, balanserer sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin uforutsigbare lune humor og komiske timing på scenen. Han kan gå rett fra det vondeste og skjøreste til å plutselig covre «Boombastic» med sin lyse, engleaktige falsett.

Egil Olsen har vært å se som tegneseriefigur i sin egen daglige gjestestripe i Dagbladet. Han er også å høre i egen spalte på NRK P13-programmet Siri & co, der han hver uke delte sine ups and downs og framsider og baksider av artistlivet. Han har bidratt med musikk til japansk film, dukket opp på den nye platen til Ralph Myerz, og blitt popstjerne i Kina, hvor han har over en million treff på kinesisk Youtube! I tillegg har han hatt sin første kunstutstilling med illustrasjoner fra egne og andres platecover. Han dukket også opp som karakter i det norske spillet Drømmefall hvor han også bidro med flere akustiske låter.

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.