Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ad undas

Ad undas

Tider

  • Fredag 2. november 2012, fra 19:00

Sirkus og teaterkompaniet Zirk Mir presenterer: Ad Undas - en komisk ekspedisjon uten lover og regler

Fra et sted langt der ute på det store vindblåste hav, kommer det seilende et merkelig fartøy inn på scenen, med fem underlige typer om bord.
Skuta blir styrt av en sentimental russisk kaptein, mens mannskapet består av en ivrig navigatør som taler i tunger, en brutal sveitsisk maskinist, en skjeggete ballerina, og en mystisk fakir.

Ved hjelp av et komplisert navigasjonsinstrument, en hypermoderne hybridmaskin med forbindelser til både satellitter og spirituelle krefter, prøver de å finne veien. Men hvor skal de egentlig og hvor kommer de fra?

Forestillingen ble laget med tanke på Zirk Mir's kulturekspedisjon. Målet var å lage en forestilling som kunne kommunisere med alle type mennesker fra alle type kulturer. Utgangspunktet var latteren og det komiske. Alt måtte få plass inne i den ti meter lange seilbåten som var ekspedisjonens fremkomstmiddel.
Den italienske regissøren og klovnen Sergio Bini Bustric regisserte forestillingen slik den var før reisens start. Siden da har forestillingen blitt videreutviklet i møte mellom publikum og kulturene langs ekspedisjonens stoppesteder - Hellas, Italia, Spania, Marokko, Gambia, Kapp Verde, Guadeloupe, Haiti, Frankrike, Danmark, Norge.
Resultatet er blitt en komisk parodi på skuespillernes egen reise.

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.