Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Violet Road

Violet Road

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 28. oktober 2016, fra 23:00

Billetter

Nettkjøp

Denne høsten blir helt rå! Vi kliner til med selveste Violet Road. Musikk det er umulig å ikke bli glad av. Bandet har vokst seg store i løpet av åra og fyller i dag de største scenene rundt i landet. Det er få plasser man vil oppleve bandet på en så intim scene. Da får vi se om det er Bob Hund eller Violet Road som selger ut først. Løp og kjøp!

Mange regner nå Violet Road som et av landets absolutt ypperste live-band. Godt hjulpet av radiohits som «Can You Hear The Morning Sining», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», har de også festet grepet om platekjøperne.

Det er lett å la seg rive med; Saksofon, mandolin, korpsinstrumenter, korsang og et helvetes godt humør lar seg høre. Alt sammen i en herlig popmusikk-blanding. Der disse gutta dukker opp blir det fest, og de siste årene har de blant annet dukket opp hos Lindmo, Senkveld og Idrettsgallaen. De hadde også den offisielle låten for NRKs TV-aksjon i 2014.

Tidligere i år slapp bandet albumet ”In Town To Get You” og dro ut på deres lengste turné så langt i karrieren. Anmeldere og publikum var over seg av begeistring. ”Vilt, vakkert og rått”, ”Sjarmerte hele Bodø i senk”, ”En ren nytelse” og ”Violet Road løftet taket av Ibsenhuset” er bare noen få eksempler på overskrifter i anmeldelser.