Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Lissie

Lissie

Baglerscenen: Lissie (US)

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 17:00

Lissie føles varm, ekte og ærlig når hun formidler sår kjærlighet. Vi elsker hennes nedstrippa sound med den nydelige og skjøre vokalen. Slottsfjellkontoret er rett og slett litt nyforelska, så det er med stor glede at vi i dag annonserer at Slottsfjell som eneste festival i Norge får den blonde skjønnheten på besøk.

Stemmen til Lissie er en gudegave, og kan ikke være annet enn medfødt. Det skal årtier med røyk og whisky for å slipe til et slikt stemmebånd. En trøblete ungdomstid gjør seg også gjeldende og skaper et inntrykk av en artist som tømmer hjertet for de innerste hemmeligheter og tanker.

Lissie Maurus er 27 år gammel og kommer fra Rock Island, Illinois. Som musiker har hun fått en pangstart etter å ha samarbeidet med Band of Horses, Ed Harcourt og Jacquire King, som tidligere har produsert Tom Waits, Kings of Leon og Norah Jones.

LIssie har alltid vært klar over at det er musikk hun skal holde på med. Da hun jobbet på kaffebar underholdt hun gjestene med kassegitaren, og når hun solgte honning på det lokale markedet, sang hun for seg selv. På høyskolen ble hun kastet ut etter å ha spyttet læreren i ansiktet og etter ett år på universitetet sluttet hun og dro til Los Angeles for å satse alt på musikken.

En treg start med folketomme lokaler på giggene tok ikke knekken på henne og hun startet like gjerne et eget konsept på en bar i sentrum, hvor hun samlet venner og andre band. Etter noen år gikk hun i studio med kompisen som spiller bass i band of Horses for å spille inn en ep, og i fjor gikk hun i studio med produsent Jacquire King. Plata kommer ut 7 juni. og 17 juli står hun på fjellet i Tønsberg.

http://www.myspace.com/lissiemusic
http://www.lissie.com/

Sted

Slottsfjell