Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Peter Jöback

Peter Jöback

Peter Jöback

Tider

  • Lørdag 18. september 2010, fra 20:00

En fantastisk stemme i kombinasjon med en enorm tilstedeværelse på scenen, har gjort Peter til en av Nordens mest fremgangsrike og anerkjente artister.

I fjor høst kom albumet "East Side Stories", innspilt i New York der han samarbeidet med flere internasjonale artister, og akkurat nå ligger hans siste singel "Hollow" på toppen av svenske hitlister.

Med drøye 30 konserter i Norge og Sverige blir høstens turné meget omfattende. Med seg har Peter en trio bestående av musikerne Rickard Nilsson, Charlotte Centervall og Ricard Nettermalm. - Jag ser verkligen fram emot att få åka ut på turné i en mindre konstellation och spela tillsammans med några av mina favoritmusiker. Detta kommer att ge en intimare konsert där jag får chansen att komma närmare min publik, sier Peter Jöback.

Peter utgitt 11 album og solgt over 1 million plater, blant disse "Det här är platsen" og "Människor som du och jag". I 2006 var han den mestselgende artisten i Sverige med samlealbumet "Flera sidor av samma man" og i 2008 gjorde han bedriften igjen med sitt julealbum. Foruten sine soloprestasjoner har han gjort suksess i flere musikaler og fikk sitt gjenombrudd som Robert i "Kristina från Duvemåla" og gjorde en fantastisk hyllest i "Cabaret" i Danmark og Sverige. I Londons West End har han medvirket i "Miss Saigon" og i originaloppsettningen av "Häxorna i Eastwick".

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.