Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Beatlemania 1967

Beatlemania 1967

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 2. november 2017, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Beatlemania begrepet ble skapt av hysteriet omkring The Beatles som bredte om seg i et omfang verden aldri hadde opplevd maken til.
Nå bringes denne musikalske skatten til scenen ved et av verdens beste Beatles tribute band, og noen av landets beste vokalister.
I 1967 utga The Beatles albumet Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, også kalt hippienes bibel. Albumet er blitt kåret til tidenes beste, og regnes også som det mest innflytelsesrike albumet i rockens historie. Oppfølgeren Magical Mystery Tour ble også utgitt dette året, og inneholder låter i samme sjanger som på Sgt. Pepper.
Sangene fra disse to platene ble aldri fremført live av The Beatles, men nå 50 år senere presenteres alle låtene live i et forrykende show med noen et av verdens mest anerkjente Beatles-tolkere. Tor Henning Olsen og Det Betales har gjort tribute til The Beatles i over 40 år,
Publikum kan forvente et fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor og muligheten til å gjenoppleve noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk.

Sted

Bakkenteigen kulturhus

Raveien 197, Borre

Powered by Google

Du kan åpne adressen Raveien 197, Borre i Google Maps eller Apple Maps programmet.