Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Grunnkurs og videregående kurs, skjermkjøring

Grunnkurs og videregående kurs, skjermkjøring

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 19. mai 2017, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Instruktør Kristian Moxnes er en slags vossing, med snart sikkert 10.000 hopp. Han har vært i verdenstoppen både i freefly og swooping - så det er litt av en kapasitet vi har fått som instruktør på dette kurset! Benytt sjansen!

Påmelding her: https://goo.gl/forms/Vp9fwsNj9ihCnG1l2

Kursene koster kr 800, i tillegg må du betale sloten din for hoppene. Teoridelen av kurset holdes i JLS-bygget. Felles teori Grunnleggende og Videregående fredag 18-20.30. De som skal ha Videregående kurs holder på en time til. Hopping lørdag med søndag som reservedag.

Påmelding er bindende. Vi trekker hele kursavgiften fra din JumpRun-konto ved påmelding, og den refunderes kun ved sykdom! Meld deg på her: https://goo.gl/forms/Vp9fwsNj9ihCnG1l2

Skjermkjøringskurs er nødvendige!

GRUNNLEGGENDE KURS: Grunnleggende skjermkjøringskurs er et krav for å få B-lisens. Du som har A-lisens bør ta det grunnleggende kurset så tidlig som mulig, og ikke vente til du har nok hopp til B. Kurset gir en innsikt som alle som skal fly fallskjerm har stor nytte av å kunne.

VIDEREGÅENDE KURS: Videregående skjermkjøringskurs er krav for å få I-3.

Du som sikter mot å bli I2 må også ha vært hjelpeinstruktør på ett av kursene våre. Ta kontakt direkte med instruktørene hvis du vil være HJI. Kristian Moxnes (401 95 860). Christian Krognes (900 71 111), Sondre Tømmervold (950 07 722)

Sted

Tønsberg Fallskjermklubb

Jarlsberg flyplass, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Jarlsberg flyplass, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.