Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Teenage Fanclub

Teenage Fanclub

Kastellscenen: Teenage Fanclub (UK)

Tider

  • Lørdag 17. juli 2010, fra 21:00

At Teenage Fanclub har tre av verdens fremste låtskrivere i et og samme band, kan jo være en av grunnene til at dette bandet aldri har sluppet et dårlig album og er like viktige i dag som for 20 år siden.

Gutta fra Glasgow har inspirert band som Death Cab For Cutie, Snow Patrol og Glasvegas for å nevne noen. Dette er et av banda som musikkjournalister ofte referer til som et av favorittbandene, og det er ikke merkelig hvis du vokste opp på 90-tallet.

I det gyldne året 1991 vant Teenage Fanclub Spin magazin sin årlige albumkåring, og slo dermed Nirvanas - Nevermind, My Bloody Valentines - Loveless og R.E.Ms - Out Of Time. En enorm bekreftelse på bandets posisjon. Det var derimot plata Grand Prix som ga bandet et kommersielt gjennombrudd i 1997, og havnet på syvende plass på den britiske albumlista. I år gir bandet ut sitt niende studioalbum, Shadows.

Live er Teenage Fanclub en nytelse. All fokus blir lagt på musikken og svært lite på image og banan-splitthopp på scenen. Med Slottsfjell som kulisser kan du regne med en musikalsk opplevelse i toppklasse.

http://www.myspace.com/theteenagefanclub
http://www.teenagefanclub.com

Sted

Slottsfjell