Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tønsbergs Største Barseltreff

Tønsbergs Største Barseltreff

Tider

  • Torsdag 19. november 2015, fra 11:00

Billetter

Gratis

Tønsbergs første største barseltreff går av stabelen den 19. november.

Det blir goodiebags ved ankomst, informative foredrag, trekninger av flotte premier og deilig økologisk mat.

Dørene åpner klokken elleve hvor det blir delt ut 40 spennende goodiebags etter førstemanntilmølla-prinsippet. Alle deltakere vil få utdelt et lodd ved ankomst og det blir forskjellige trekninger i løpet av dagen.

Program:
11:00 ankomst, goodiebag, finn en plass, kjøp en kaffe, bli kjent med noen, ta et bilde ved fotoveggen

12:00 kommer Ella´s Kitchen! Etter et lite foredrag av Marit Five, er det åpent for spørsmål og så blir det trekning av Ella´s Kitchens "Kokeboken".

12:45 kommer Yvonne fra SF Kino for å fortelle om babykino! Hun skal også trekke en heldig vinner som får to gratis kinobilletter!

13:00 kommer Anne Liten som driver Liten i Tønsberg! Hun skal fortelle om sikring av babyer i bil og hun skal demonstrere for oss. Her vil vi få vite når det er best å bytte til neste sete, hva gjør man med det gamle og annen viktig informasjon. Etter foredraget blir det trekning av et saueskinn og et gavekort på 500kr fra butikken hennes Liten.

Tunsbergs Mathus og Catering driver Kastellkafeen på Slottsfjellsmuseet hvor de har tilrettelagt lokalene slik at både babyer og foreldre kan kose seg. Det er god plass til vogner og kravleplass til babyer. Kafeen har et variert utvalg av økologisk og kortreist mat og det vil være mulighet å kjøpe hjemmelaget babymat. Det er naturligvis lov til å ta med mat til barna, det finnes mikrobølgeovn eller varmt vann for oppvarming av maten. Vi voksne kjøper mat og drikke i kafeen.

Så ta med deg babyen, en venninne og en baby til og kom! Vi skal skape liv og røre, kos og hygge for både voksne og knøtter på Tønsbergs Største Barseltreff!

Sted

Slottsfjellsmuseet

Farmannsveien 30, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Farmannsveien 30, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.