Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Båttur og konsert med Mhoo

Tider

  • Fredag 26. august 2011, fra 18:00

Få med deg en helt unik og intim konsertopplevelse. Vi drar til sjøs med Isavsskuta Berntine og med på dekk er de populære og sjarmerende Mhoo!
Mhoo har ikke ligget på latsiden siden de vant UKM i 2009. Med over 180 konserter har de sjarmert det norske folk og superlativene har haglet i pressen. Musikken er en herlig blanding av country, bluegrass og latino. I sommer har de vært rundt på festivaler og bl.a. spilt på Øya- og Slottsfjellfestivalen.
Men denne fredagen er det altså publikumet til Nøtterøy Kulturhus som får gleden av å oppleve dem. Båten kan bare ta 35 gjester utenom bandet, så dette blir en meget intim konsert. Og som Mhoo selv sier: Vi lover super god stemning, smil i lange baner og en festaften uten like for alle av dere som møter opp på konsertene våres! Peace'n love.
Berntine er den eldste ishavsskuta som er under seil i Norge i dag. Hun er erklært verneverdig av riksantikvaren og har sin havn i Tønsberg. Båten har alle rettigheter og er klar for å kaste loss med deg og Mhoo.

Sted

Tønsberg kystkultursenter

Banebakken 52, 3127 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Banebakken 52, 3127 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.