Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Ole Henrik Giørtz Kvartett

Ole Henrik Giørtz Kvartett

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Onsdag 17. januar 2018, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Ole Henrik Giørtz Kvartett - med Olaf "Knerten" Kamfjord, Tore Brunborg og Rune Arnesen

Vår kjære bassist Olaf «Knerten» Kamfjord har spilt sammen med disse musikerne siden 80-tallet, og denne kvartetten er et rent lystprosjekt. De spiller gjerne en jobb på Herr Nilsen i Oslo rundt Ole Henriks fødselsdag 10. januar. I år tar de turen til Urijazz i tillegg.

Som mange vil kjenne til, er dette musikere som gjennom svært lang tid har markert seg på den norske jazzscenen. Ole Henrik Giørtz har samlet sine faste medspillere fra ulike band til å spille med seg denne kvelden. Sammen med Knerten var han med i bandet Ab und Zu. Samarbeidet strekker seg langt tilbake, til en tid da alle var særs aktive på Oslos mange klubbscener. Repertoaret for kvelden er stort sett kjente melodier fra jazzens store sangbok, men også «nyere ting» som Bob Dylans låter. Låtene er ikledd bandets egne arrangementer. Ole Henrik har også med noen egne låter.

Knerten har vært en del av Urijazz siden starten i 1979. Da var han en tenåring som hang i frakkeskjøtene på de voksne musikerne. Siden har han spilt hos oss utallige ganger. Medmusikantene hans denne kvelden tilhører kremen av «mellomgenerasjonen» i norsk jazz. Tore Brunborg fikk sitt gjennombrudd i gruppen Masqualero med veteranene Arild Andersen og Jon Christensen i «kompet». Brunborg har gjestet Urijazz snart 20 ganger! Rune Arnesen er som Knerten oppvokst på Nøtterøy. Han er en mye brukt musiker og har spilt på plater og konserter med «alle» – fra Nils Petter Molvær til Jahn Teigen.

Tore Brunborg – saksofoner
Ole Henrik Giørtz – piano
Olaf «Knerten» Kamfjord – bass
Rune Arnesen – trommer

BILLETTER KR 250
URIJAZZ-MEDLEM KR 200
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Sted

Café M

St. Olavs gate 22, 3112 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen St. Olavs gate 22, 3112 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.