Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Vis meg versa: Tønes møter Einar Økland

Vis meg versa: Tønes møter Einar Økland

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 15. september 2016, fra 19:30

Har du noen gang gått rundt med en sangtekst på hjernen og tenkt at dette er stor lyrikk? Eller lest et dikt som er så fint at du nærmest hører musikk i bakgrunnen? Vis meg versa! er en programserie der vi setter fokus på sangteksten som litterær sjanger. Hva er egentlig forskjellen på sangtekst og bokpoesi? Og hvorfor blir boklyrikken sett på som stor kunst, mens sanglyrikken ikke gjør det?

Gjennom tre kvelder denne høsten møter en sangpoet og en bokpoet programleder Håvard Rem til samtale om egne tekster og skriveprosessen

Frank «Tønes» Tønnesen er vokalist, gitarist og låtskriver. Tønes er en allsidig musiker som låner jazzens lekne sjel, rockens tekstspråk og visemusikkens ro, og kobler dette med lun humor.

Einar Økland er en av de mest allsidige og kritikerroste forfatterne i norsk litteratur. Han debuterte som lyriker med diktsamlingen Ein gul dag i 1963 og har en svært omfattende litterær produksjon bak seg. Hans varemerke har hele tiden vært det eksperimentelle og sjangeroverskridende blandet med humor og burleske innfall, og en egen evne til å hele tiden gå nye veier.

Billetter kr 100 (Salg av forfriskninger ved
With bok & kaffe fra kl. 19.00 - 19.30)

Sted

Tønsberg og Færder bibliotek

Storgaten 16, 3126 Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.